Teknologi og tilgængelighed

On 5. september 2011, in Erhvervsuddannelser, by Mads Bo-Kristensen
Oplæg på temadag

Teknologi og tilgængelighed på erhvervsuddannelserne 6. september 2011

Temadagen sætter fokus på teknologi og tilgængelighed på erhvervsuddannelser ud fra et ønske om at kvalificere hjælpen til elever og kursister i læse- og skrivevanskeligheder. Mange af disse kender ikke til muligheden for støtte, når de starter på uddannelsen, så behovet for at koordinere og kvalificere indsatsen hurtigt og effektivt er vigtig i bestræbelserne på at fastholde eleven i uddannelse. Temadagen giver læsevejledere og andre fagpersoner ny viden om de mange muligheder, der er for at støtte elever med læse- og skrivevanskeligheder i form af teknologiske hjælpemidler.

Læs mere HER

Se indlægget Hvordan kan it støtte og fastholde læring?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *