Universiteter lægger aktiviteter i Vejle

On 22. maj 2013, in Smart University, by Mads Bo-Kristensen

Den 14. maj 2013 besøgte studerende fra Syddansk Universitet Videncenter for Integration (VIFIN). Formålet var at etablere dialog mellem VIFIN og uddannelsen Interkulturel pædagogik. Mere konkret var målet med besøget at høre om udviklingsprojekter på VIFIN som kunne inspirere de studerendes egne projekter.

 

Thomas Kryger Hansen fortæller om DanskSimulatoren

Læs mere på her

Vejle sætter skub i sit samarbejde med universiteter.  Andre universiteter lægger aktiviteter i Vejle. Se omtale af Uddannelse & Lærings samarbejde med Aalborg Universitet om at udbyde modul i Masteruddannelse i IKT og Læring samt forskning i brugen af iPads i folkeskolen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *