Digitaliseringsprisen 2014

On 22. marts 2014, in Vejle Digitale Skoler, by Mads Bo-Kristensen

Vejle Kommune vandt Digitaliseringsgsprisen 2014 med Vejle Digitale Skoler. Se hvorfor – klik her

Digitaliseringsprisen blev uddelt for 10. gang – og uddeles af Digitaliseringsstyrelsen, KL, Danske Regioner og repræsentanter for branchen til det fremmeste offentlige digitaliseringsprojekt i landet. Prisen har to kategorier. Vejle Digitale Skoler vandt “Velfærdsprisen” og Skat modtog “Effektiviseringsprisen” for projektet eSkat data. Læs mere om prisuddelingen i Musikhuset Aarhus her og om selv prisen her

 

Billedet herover: Repræsentanter for Vejle Kommune mødte op til prisuddelingen i Musikhuset  Århus. Det var Ulrik Johansen (Chef for digitalisering & analyse), Claus Svold (Direktør for Børne- og Ungeforvaltningen), Michael Eriksen (Kommunikations & Analysemedarbejder i Uddannelse & Læring), :-), Dan Skjerning (Formand for Børne- & Familieudvalget) og Christoffer Aagaard Melson (Næstformand i Børne- & Familieudvalget).

 Dan og Mads

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *