On 14. april 2014, in Det Mobile Vejle, Smart City, by Mads Bo-Kristensen

2. april var der et netværksarrangement i Det Mobile Vejle. Deltagerne kom for at høre om og diskutere Big DATA og en smart brug af dem. Hvordan kan store mængder af data bruges til gavn for både borgere og virksomheder i en kommune som Vejle? Og hvordan sikrer man, at data arbejder for og ikke imod den enkelte borger og forbruger? Arrangementet skal ses i lyset af den Smart City-tænkning, som Vejle Kommune arbejder med sammen med Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Se mere om arrangementet her.

 
Oplæg ved Vinay Venkatraman fra Leapcraft innovation om, hvordan de udnytter
styrken af store datasæt og får helt nye indsigter i et område.

Se fotos af oplægsholderne her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *