Undringsdrevet innovation

On 29. november 2014, in Undringsdrevet innovation, by Mads Bo-Kristensen

Undringsdrevet innovation i Vejle Kommune er et aktionsforskningsprojekt om betydningen af evnen til at undre sig i innovationsprocesser. Projektet ledes af professor Finn Thorbjørn Hansen, Aalborg Universitet. Eva Sommer er Vejle Kommunes koordinator

socrates

Dette to-årige aktionsforskningsprojekt (2014-15) vil sammen med en række medarbejdergrupper i Vejle Kommune undersøge hvilken betydning evnen til at undre sig har for innovationsprocessen. Målet er at udvikle en særlig ”Vejle-Wonder-model” som kan anvendes og refereres til i udviklings- og innovationsprocesser i organisationen – og som en nyudvikling inden for offentlig innovation i Danmark som sådan!

Øvrige deltagere lige nu: Jens Brodersen, Ulla Laursen, Kirsten Dyrendal Zeberg, Lars Henrik Nielsen og Camilla Jørgensen.

Vi gik for alvor igang i august.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *