Vejle videndeler med STIL

On 17. april 2015, in Kompetenceudvikling, Videndeleruddannelsen, by Mads Bo-Kristensen

Vejle videndeler med Styrelsen for It og Læring (STIL) Vejle Kommunes Uddannelse & Læring underviser på Styrelsens ”Videndeleruddannelse”, hvor 75 medarbejdere lærer at indgå i videndelende relationer med deres målgrupper – herunder os kommuner.

 

Hensigten med videndeleruddannelsen er, at Styrelsens medarbejdere når deres målgrupper på nye måder. I ovenstående PowerPoint kan I se Uddannelse & Lærings oplæg for medarbejdere i Styrelsen på uddannelsens første dag. Uddannelse & Læring skal over det næste halve år vejlede grupper i Styrelsen i forhold til deres arbejde med konkrete cases om videndeling.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *