“Udearealer, ingen vil ind fra”

On 15. maj 2015, in Kompetenceudvikling, by Mads Bo-Kristensen

Udearealer”Udearealer, ingen vil ind fra” er projekt- og netværksdrevet kompetenceudvikling. Projektet er et samarbejde mellem syv skoler i Vejle og Skanderborg kommuner, hvor ledere, pædagoger og lærere i fællesskab udvikler ny udeskolepædagogik og fleksible, mobile ude-/legepladsinstallationer. Hensigten er at deltagerne kompetenceudvikles ved at undersøge og udvikle didaktikker og lavpraktiske installationer. En konsulent fra U&L faciliterer netværket, og deltagerne inviterer videnspersoner ind efter behov. Senest er University College Lillebælt blevet inviteret til at holde et oplæg på et 12/12 seminar (11.-12 maj) På seminaret deltager pædagogisk personale og ledere i fælles oplæg og workshops, men arbejder også sideløbende med hver deres blik på udviklingsopgaven. Lederne hjælper hinanden med temaets strategiske og økonomiske perspektiver, herunder konkrete fundraising muligheder.

Se artikel fra Vejle Amts Folkeblad 13.5.2015 Syv skoler deltager i fælles bevægelsesprojekt

Se fotos fra aktiviteter på seminaret 11.-12.5.2015

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *