Ottende juni holdt netværket ”Potentialer mødes” skoleårets sidste arrangement. Netværket havde sit første møde i februar og er nu vokset til 35 deltagere fra skolerne i Vejle Kommune.Per Guldbrandt

Denne gang var kokken, ”gastronauten” og idémanden Per Guldbrandt inviteret til at lave en workshop i en overraskende blanding af mad, videnskab, topgastronomi, kreativitet og snusfornuft. Som Per Guldbrandt siger: ”Mad er den bedste ramme om mødet, nye relationer og idéer”. Se billeder her.

Netværket ”Potentialer mødes” henvender sig til lærere, pædagoger og andre, der ønsker en anderledes platform for viden, relationer og projekter. Det er en platform, der går på tværs af skoler og fagområder.  Kompetencer synliggøres og bringes i spil på nye måder. De første spændende konkrete udvekslinger mellem skolerne er allerede i gang.

Netværket faciliteres af lærerne Yves Hensen (Skovagerskolen) og Rasmus Ullerup (Ungdomscenter Vejle). Hvis du vil høre mere om netværket og planerne for næste skoleår, så kontakt Rasmus (rasmusullerup@gmail.com) eller Yves (yveshensen@Gmail.com)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *