Fablab@schoolDK – Tre nye skoler

On 25. juni 2015, in FabLab@SchoolDK, by Mads Bo-Kristensen

Skibet Skole, Fælleshåbsskolen og Bredagerskolen bliver skoler i Fablab@schoolDK i Vejle Kommune. IFablab@schoolDK forvejen er Ungdomscenter Vejle, Novaskolen og Kirkebakke skolen med. De ”gamle” skoler indgår i kompetenceudvikling af lærere og pædagoger fra de ”nye” skoler.

Fablab@schoolDK er et pædagogisk udviklingsprojekt, der har designtænkning og digital fabrikation på dagsordenen. Skolerne opruster til en fremtid, hvor samarbejde, kompleks problemløsning, innovation og entreprenørskab går hånd i hånd med ”næste generations” teknologi (3D scanning, 3D printere, mikroelektronik, lettilgængelig programmering osv.).

Fablab@schoolDK er et samarbejde mellem Vejle, Silkeborg og Århus Kommuner samt Århus Universitet. Læs mere på projektets hjemmeside og dets Facebook side.

Yderligere:
FabLab@SchoolDK – Digital fabrikation, design tænkning og innovationsundervisning

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *