“Flere materialer til mobiltelefonen”

On 7. april 2010, in Skole 2.0, by Mads Bo-Kristensen

 

I Integrationsministeriets nyhedsbrev, Det flyvende tæppe (s. 10 – 13)  har Johanne Köpfil Møller skrevet om Rambølls evaluering af puljen ”Udvikling af it-baserede undervisningsmaterialer til danskuddannelserne for voksne udlændinge”. 

Jeg bed mærke i anbefalingen (s. 10 i artiklen):

“Mange kursister er fortrolige med mobiltelefoner og mindre fortrolige med computere. Mobiltelefoner har de desuden altid til rådighed – ikke blot på sprogcentret, men også i hjemmet, på arbejdspladsen og ude i byen. For at øge materialernes f leksibilitet og dermed anvendelse er der derfor behov for at udvikle f lere materialer til mobiltelefonen og i videst muligt omfang gøre de eksisterende materialer tilgængelige på en mobil.”

Hent hele Rambølls evalueringsrapport her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *