IT – genrer og IT – kultur. Hvor står vi nu?

On 4. maj 2010, in Skole 2.0, by Mads Bo-Kristensen

Kom og hør Herluf Scheldes bud på et svar. Det er i forbindelse med et arrangement i projektet ELLDE (E-learning to live in a Dynamic Europe). Arrangementet foregår 27. maj kl. 11:30 – 16. Se det fulde program her

Herluf Schelde har 20 års erfaring med IT-støttet undervisning:

“At undervise i dag kan være en udfordring; tekstbehandlingens tid og for længst ovre, og vi har efterhånden en række it-genrer centreret omkring informationssøgning, formidling og samarbejde. Det kan virke overvældende for en underviser at navigere i det digitale farvand, da der hele tiden kommer nye genrer og hardware til. Hvilke genrer skal man bruge og dygtiggøre sig i – er det nødvendigt at kunne det hele? Er det muligt at lave arbejdsdelinger underviserneimellem og hvad kræver det af underviseren at følge med?” 

Tilmelding foregår via VIFIN’s hjemmeside www.vifin.dk senest d. 20.maj 2010.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *