7,3 mio. til Online dansk

On 8. juli 2010, in E-læring, by Mads Bo-Kristensen

Integrationsministeriet har tildelt VIFIN, Videnscenter for Integration kontrakten med udvikling af et online undervisningstilbud i dansk for udenlandske arbejdstagere og deres familier. Grundopgaven honoreres med ca. 4,7 mill kr. – derudover har VIFIN efter ministeriets anmodning tilbudt ekstraopgaver til ca. 2,6 mill kr.. Undervisningstilbuddet skal give mulighed for at lære dansk inden ankomsten til Danmark; men tillige med mulighed for at fortsætte med at benytte tilbuddet efter ankomsten til Danmark – enten som et selvstudiemateriale eller som et materiale, der kan fungere som et supplement til den danskuddannelse, der tilbydes på sprogcentrene. Materialet skal fra 2012 ligge på Integrationsministeriets server.

VIFIN samarbejder med @ventures, Kompetencecenter for e-læring ved Århus Købmandsskole; UNI-C; DPU, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Aarhus Universitet; Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter, Roskilde Sprogcenter, Vejle Sprogcenter og Sprogcenter Hellerup. Samarbejdspartnerne er underleverandører i tilbuddet og sikrer gennem deres forskellige kompetencer, at det produkt, som bliver udviklet vil have en meget høj kvalitet; idet den samlede gruppe af tilbudsgiver og underleverandør tilsammen har store kompetencer på det faglige indhold, e-læringspædagogik og e-læring i praksis.

Læs mere her

 

5 Responses to 7,3 mio. til Online dansk

  1. Tillykke med det. 🙂

  2. jesper siger:

    Gratulerer. Bliver spændende at følge. Med de kompetancer der er med i projektet skal det nok skabe grundlag for et godt afsæt for brugerne.

    Til lykke!

  3. Tak for det, Jesper. Ja, det er bl.a. en mulighed for at udlændinge kan forberede sig kvalificeret på dansk sprog og kultur, inden de kommer til Danmark.

  4. Lyder meget meget spændende. Mulighed: Brug sms i selvstudiet! Så kunne den studerende, efter ankomsten her i Danmark, modtage små og overskuelige lektieopgaver, som sms beskeder. SMS beskeden kunne indeholde en simpel oversætningsopgave hvor den studerende kunne svare tilbage med en sms hvorledes oversætningsopgaven skulle løses. Et supplement til en mere overkommelig måde, at løse lektier på.. Svarene fra de studerende kan opsamles overskueligt i en database og serveres til den studieansvarlige.

  5. Spændende: En måde at skabe høj aktivitet i læreprocesssen på. Små inspirerende, motiverende og aktiverede opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *